Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Een exclusief horloge aanschaffen moet een beleving zijn

Wanneer je een juwelier binnenstapt, proef je direct de sfeer. Je zintuigen verkennen de omgeving. Hoe ziet de winkel eruit? Voel je je veilig? Hoe is het contact met het personeel? Zijn ze kundig en vriendelijk? Hebben ze verstand van zaken en beantwoorden ze al je vragen? Op basis van je totale ervaring baseer je het vertrouwen. Het zit goed. Dat voel je al binnen enkele minuten.

Wanneer je op zoek bent naar exclusieve (pre-owned) horloges moet je precies datzelfde gevoel krijgen. Met extra tijd en aandacht tijdens een fijne ontmoeting, waar wat ons betreft veiligheid en privacy absoluut bij hoort. Dat is precies wat we doen.

Chronosupply beleving

De beleving start met een kennismaking en eindigt met een persoonlijke overdracht van jouw horloge.

Kennismaking

Onder het genot van een glaasje bubbels of een lekkere kop koffie op een fijne locatie maken we kennis met elkaar. Het gesprek geeft ons inzicht in je doel en jij kunt onze ervaring op de proef stellen. Ben je op zoek naar je eerste Rolex om te dragen of een ervaren liefhebber die zijn unieke collectie verder wil uitbreiden? Voelt het gesprek goed, dan helpen we je graag jouw droomhorloge vinden.

Zoektocht

Zodra wij het merk en model hebben gedefinieerd, gaan we samen met jou op zoek naar dat gewilde horloge. We wachten niet totdat we het tegenkomen in de markt, maar gaan een zoekvraag uitzetten speciaal voor jou. Houd rekening een levertijd van 14 werkdagen, maar gemiddeld draag je al binnen een werkweek jouw droomhorloge om de pols.

Overdracht

We hebben het horloge dat je zoekt gevonden. Dit is een mooi moment om een tweede ontmoeting te plannen. In een vertrouwde omgeving dragen we het horloge aan je over en proosten we op jouw nieuwe aanwinst. Uiteraard vertellen we je graag meer over het model en zijn positie in de markt.

Tips voor het kopen van een premium watch

Ons e-book is binnenkort beschikbaar!