Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Veelgestelde vragen

Over Chronosupply

Wie zitten er achter Chronosupply?

Achter Chronosupply zitten twee horlogefanaten. We zijn kenners en liefhebbers tegelijk. Daarnaast zijn we ondernemers die klein begonnen zijn. Met 10 jaar ervaring in de horlogebranche, passie voor het vak en onze ondernemerservaring in de IT-branche hebben we Chronosupply opgezet. Lees meer.

Welke merken kunnen jullie leveren?

We zijn gespecialiseerd in het vinden van moderne Rolex horloges. Daarnaast verkopen we horloges van de merken Audemars Piguet en Patek Philippe. Een speciaal verzoek kan altijd besproken worden.

Waar komen de horloges vandaan?

In de afgelopen 10 jaar heeft Chronosupply een groot internationaal netwerk opgebouwd. Dit netwerk bestaat uit verschillende horlogeverkopers (o.a. Rolex authorized dealers, juweliers, resellers en handelaren), horloge-liefhebbers, investeerders en verzamelaars. In het zoeken naar jouw droomhorloge brengen we vraag en aanbod efficiënt bij elkaar en kunnen we het Rolex horloge van je keuze leveren voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe weet ik dat het horloge niet gestolen is?

We werken met een groot internationaal netwerk van zeer betrouwbare verkopers en verzamelaars. Alle horloges die geleverd worden, zijn nauwkeurig onderzocht door experts voordat we ze uitleveren. Uit onze eigen ervaring weten we dat veiligheid, transparantie en vertrouwen cruciaal zijn voor zowel de verkopende als de aankopende partij.

 

Het creëren van een veilige omgeving is daarom een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Daarom adviseren we onze klanten altijd alleen een volledige set (horloge, Rolex garantiekaart en doos) aan te schaffen.

Een horloge kopen

Hoe ziet het koopproces eruit?

Via de website vul je het contactformulier in en geef je je interesse aan over jouw Rolex droomhorloge. Zodra we je bericht ontvangen hebben, nemen we contact op voor een kennismakingsgesprek in een van onze lounges in Rotterdam.

In het gesprek kunnen we verder ingaan op jouw wensen en voorkeuren. De informatie die we nodig hebben, is bijvoorbeeld: wat is het beschikbare budget? Heb je al een droomhorloge op het oog? Binnen welke termijn zou je het horloge geleverd willen hebben?

Wanneer we een horloge moeten sourcen (een exemplaar dat niet direct uit voorraad leverbaar is), vragen we mogelijk een aanbetaling van maximaal 50%. Daar staat uiteraard een zakelijke afhandeling en bijbehorende factuur tegenover. We gaan vervolgens direct aan de slag om jouw horloge volgens afspraak te leveren.

Wanneer we het desbetreffende horloge binnen hebben, maken we een verkoopafspraak op een van onze locaties in Rotterdam. Onder het genot van een drankje in een aangename omgeving overhandigen we met plezier jouw horloge.

Welke betalingen accepteren jullie?

Bij ons kun je op drie manieren betalen. We accepteren betalingen via bankoverschrijving, contante betaling en cryptovaluta. Mocht je bijvoorbeeld een deel contant willen betalen en de rest via bank, dan kan dat altijd in overleg.

Kan ik rechtstreek een bankoverschrijving doen?

Betaling via bankoverschrijving is mogelijk. Vanaf een Nederlandse bankrekening is het makkelijk overboeken en meteen zichtbaar in onze administratie. Wil je betalen met een buitenlandse rekening? Houd er dan rekening mee dat de verwerkingstijd meestal een werkdag is. Je kunt je aankoop de volgende werkdag komen ophalen.

Chronosupply garantie

Krijg ik garantie van Chronosupply?

Je krijgt bij ons altijd 1 jaar garantie of de nog geldende fabrieksgarantie. Deze garantie geldt enkel op technische mankementen van het uurwerk. Val-, stoot- of waterschade valt hier niet onder.

Wat valt er onder de garantie?

Onder de garantie valt alle mechanische mankementen die niet door val-, stoot- of waterschade zijn veroorzaakt. Optische schade en normale slijtage vallen ook niet onder deze garantie.

Wanneer adviseren jullie om onderhoud te plegen?

Bij nieuwe modellen adviseert Rolex elke 5 à 8 jaar onderhoud te laten plegen. Vintage horloges verdienen iets meer liefde en zullen ook vaker service nodig hebben. Houdt bij deze exemplaren rekening met onderhoud tussen elke 3 à 5 jaar.

Een horloge verkopen

Verkopen aan Chronosupply

Je kunt altijd jouw horloge via de website, per mail of via WhatsApp aan ons aanbieden. Wanneer je een aantal fotos en een prijsvoorstel meestuurt, beoordelen we je aanbod en nemen vervolgens contact met je op.

Indien we tot een akkoord komen, hoe gaan we dan verder?

Je kunt ons jouw horloge langs brengen of we kunnen een retourlabel van een van onze koeriers toesturen. Zodra we het horloge in ontvangst hebben genomen, controleren we het uurwerk op authenticiteit en op eventuele technische mankementen. Zodra alles in orde is bevonden, gaan we over tot de uitbetaling van het afgesproken bedrag.

Tips voor het kopen van een premium watch

Ons e-book is binnenkort beschikbaar!

Horloge kopen

Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

Horloge inruilen

Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

Horloge zoeken

Zoek je een bepaald model?
Profiteer van ons netwerk.