Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Premium horloges van merken met
een verhaal

Elk horloge dat wij verkopen is uniek. En of je het horloge nu koopt om zijn schoonheid of de waarde die het vertegenwoordigt, je voelt vanzelf dat het klopt. Dat het een horloge is voor jou. Daar hoeven we geen verkooppraatje over te houden. We willen je alleen het merkverhaal vertellen. We nemen je mee in de wereld van horlogemakers die exclusieve kwaliteit leveren. Van de maker tot het moment dat het jouw eigendom wordt.

De kwaliteit van Rolex

Onder ons aanbod vind je vooral nieuwe en pre-owned Rolex horloges. Vanwege de extreem hoge kwaliteit, de waardevastheid en vooral omdat we zelf een voorliefde hebben voor het merk. Zo houden we focus op de markt die we koppelen aan de specifieke vragen van onze klanten. Mensen die we graag persoonlijk leren kennen, zodat we weten wat hun wensen zijn.

Twee andere merken die we met zeker zo veel aandacht en passie verkopen zijn Patek Philippe en Audemars Piguet. Ondanks de minder frequente omloopsnelheid van deze merken, zijn de verhalen zo mogelijk nog unieker.

Garantie

Elk horloge leveren we in een full set. Dat houdt in dat je horloge in de originele doos met bijbehorende papieren (garantiekaart voorzien van modelnummer, serienummer en eerste aanschafdatum) van eigenaar wisselt. Voor tweedehands horloges geldt niet altijd dat ze gedragen zijn. We onderscheiden de kwalificaties:

  • New (splinternieuw zonder enige gebruikssporen)
  • Unworn (zonder gebruikssporen op het horloge zelf, alleen mogelijk lichte leeftijdssporen)
  • Mint condition (zo goed als nieuw, hele lichte gebruikssporen)
  • Good (lichte tot zichtbare gebruikssporen)

Persoonlijke aandacht

We werken niet met een vaste collectie of webshop. Het aanbod op deze pagina vertegenwoordigt een aantal modellen dat we regelmatig kunnen leveren. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Alleen als we weten wie je bent en waar je naar op zoek bent, kunnen we een horloge aanbieden dat ook echt bij je wensen past.

Of je een model wenst te zien dat wij op voorraad hebben of zoekt naar een speciaal exemplaar voor een bijzondere gelegenheid, we verwelkomen je graag voor een bijzondere ontmoeting. Neem contact op met je vragen, als je meer informatie wenst te ontvangen of een afspraak wilt maken.