Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Een luxe horloge inruilen

Het inruilen van de ‘oude’ en het vinden van een ‘nieuw’ horloge is altijd weer een mooie reis die we graag voor je uitstippelen.

Als eigenaar van een luxe horloge ben je misschien op zoek naar iets anders of wil je jouw exemplaar vervangen. Je bent uitgekeken op het model dat je draagt, wil liever een andere uitvoering met meer functies of zoekt een ander exclusief uurwerk als investering. Al dit soort verzoeken komen regelmatig bij ons binnen.

We gaan graag voor je op zoek naar het model en de uitvoering waar jij van droomt. Via de contacten van ons netwerk weten we waar we de courante modellen en de bijzondere uurwerken kunnen krijgen en bedingen we een goede, realistische prijs voor je.

In sommige gevallen kun je je ‘oude’ horloge bij ons inruilen. Op dit moment beperken we ons tot de categorie moderne Rolex horloges.

Vrijblijvend contact

Het inruilen van de ‘oude’ en het vinden van een ‘nieuw’ horloge is altijd weer een mooie reis die we graag voor je uitstippelen. Maak kennis met onze experts. Laat je een kop koffie inschenken of een ander drankje en ga het gesprek met ons aan.

Wat zijn je wensen, je verlangens? Waar maken we je blij mee? We houden van persoonlijk contact. Dat maakt ons succesvol in ons werk en zo kunnen we veilig opereren. Het is onze ervaring dat deze beleving beide partijen voldoening geeft. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Tips voor het kopen van een premium watch

Ons e-book is binnenkort beschikbaar!

Een nieuw horloge inruilen?

Vul hieronder je gegevens in en voeg eventueel een bericht toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Horloge kopen

  Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

  Horloge inruilen

  Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

  Horloge zoeken

  Zoek je een bepaald model?
  Profiteer van ons netwerk.