Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Een exclusief horloge kopen

Een premium horloge schaf je tegenwoordig niet alleen meer aan om te dragen. Het zijn unieke stukken die hun waarde behouden of zelfs meer waard worden.

Een exclusief horloge kopen is tegenwoordig minder eenvoudig dan je misschien denkt. Zeker als je uitkijkt naar een specifiek model of uitvoering. De tijd dat we simpelweg een winkel inliepen en een model bekeken en pasten om het vervolgens af te rekenen ligt achter ons.

Dat komt doordat exclusieve merken jaarlijks slechts een beperkte oplage op de markt brengen en doordat de vraag naar luxe horloges gestegen is. Een premium horloge schaf je tegenwoordig niet alleen meer aan om te dragen. Het zijn unieke stukken die hun waarde behouden of zelfs meer waard worden. Om die reden worden ze tegenwoordig ook gekocht als investering.

Nieuw en pre-owned, gedragen en ongedragen

Deze ontwikkeling heeft de afgelopen jaren de hele horlogemarkt, maar ook de relatief nieuwe markt van pre-owned watches op scherp gezet. Een horloge dat al eerder een eigenaar had, wil nog niet zeggen dat het gedragen is. Pre-owned kan zowel nieuw en ongedragen als vintage betekenen. Voor elk nieuw of pre-owned uurwerk dat te koop komt, staat een geïnteresseerde in de rij.

Bij Chronosupply brengen we vraag en aanbod samen voor onze grote passie: premium horloges. Onze focus ligt bij Rolex, maar ook andere merken brengen we graag naar hun nieuwe eigenaar.

We kennen de markt en hebben een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Zo houden we regelmatig voorraad van populaire modellen die we verkopen. Deze modellen zijn snel leverbaar. Ook voor modellen die minder populair, schaarser of top of the bill exclusief zijn, weten we onze weg te vinden. We helpen graag met een zoekopdracht naar het model van je wensen.

Onze beleving

De wereld van exclusieve horloges is er een van persoonlijk contact, vertrouwen en veilig handelen. Als we je beter kennen, vinden we ook makkelijker een horloge dat aan je eisen voldoet. Hoe we precies te werk gaan, vind je op deze pagina. Liever direct een van ons aan de lijn? Bel gerust met je wensen. We helpen je graag.

Tips voor het kopen van een premium watch

Ons e-book is binnenkort beschikbaar!

Een nieuw horloge kopen?

Vul hieronder je gegevens in en voeg eventueel een bericht toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Horloge kopen

  Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

  Horloge inruilen

  Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

  Horloge zoeken

  Zoek je een bepaald model?
  Profiteer van ons netwerk.