Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Een premium horloge zoeken

Bij Chronosupply zijn we toegewijd een horloge te vinden dat bij je past.

Luxe horloges hoeven niet ‘nieuw’ te zijn om als cadeau gegeven te worden of om als belegging in te investeren. De kracht van bepaalde modellen premium horloges is dat ze hun waarde behouden. In sommige gevallen stijgt de waarde zelfs na verloop van jaren.

‘Pre-owned’ is bovendien een relatief begrip bij exclusieve horloges. Omdat investeerders hun geld naast vastgoed ook beleggen in goud, sieraden en horloges, zijn er op de markt naast veel nieuwe uurwerken ook exemplaren die al een eigenaar kenden. Deze kunnen net zo goed ongedragen zijn. Ze verkeren daarmee in onberispelijke staat. Ontdek welke onderverdeling we aanhouden voor nieuwe en pre-owned horloges op de pagina ‘Horloges’.

Persoonlijke zoektocht

Bij Chronosupply zijn we toegewijd een horloge te vinden dat bij je past. We gaan er speciaal naar op zoek voor je. Elke zoektocht start met een beginpunt. Voor ons is dat jou beter leren kennen. We helpen je graag wanneer je:

 • exact weet wat je wilt, maar het horloge niet op voorraad is.
 • weet welk merk je wilt, maar nog geen duidelijk beeld hebt bij een type of uitvoering.
 • helemaal niet weet wat je wilt.

Welke situatie ook voor jou van toepassing is, laat je goed adviseren. Zelfs wanneer je een duidelijke voorkeur voor een merk, model, uitvoering, bouwjaar hebt en misschien zelfs weet welk budget daarbij past of wat het model van je keuze gaat doen in de markt. Ons advies gaat verder.

We staan klaar met ons advies over wat de beste keuze is in jouw situatie en wat er beschikbaar is op de markt. We delen graag onze kennis over betrouwbare leveranciers, levering, betaling en misschien wel het allerbelangrijkste, veiligheid.

Onze beleving

De wereld van exclusieve horloges is er een van persoonlijk contact, vertrouwen en veilig handelen. Als we je beter kennen, vinden we ook makkelijker een horloge dat aan je eisen voldoen. Hoe we precies te werk gaan, vind je op deze pagina. Liever direct een van ons aan de lijn? Bel gerust met je wensen. We helpen je graag.

Tips voor het kopen van een premium watch

Ons e-book is binnenkort beschikbaar!

Op zoek naar een exclusief horloge?

Vul hieronder je gegevens in en voeg eventueel een bericht toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Horloge kopen

  Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

  Horloge inruilen

  Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

  Horloge zoeken

  Zoek je een bepaald model?
  Profiteer van ons netwerk.