Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Horloges van grote merken leveren ultieme kwaliteit

Passie voor horloges ontstaat vanzelf als je eenmaal een kwaliteitsuurwerk in handen hebt gehad. Je voelt het gewicht en de gladheid van het edelmetaal. Je ziet de strakke lijnen. En als het heel stil is, hoor je het zachte tikken als de wijzers bewegen. Wanneer je wat meer van de historie en het vakmanschap over het merk weet, dan herken je een ontwerp, de gebruikte materialen en het onberispelijke mechanisme.

Geen enkel horloge van een eersteklas maker raakt ooit uit de mode. Sommige oudere modellen worden zelfs in de loop van de jaren meer geld waard. Alles straalt klasse uit. Het horloge zelf, maar ook de verpakking. Geen wonder dat ze gekoesterd worden door hun eigenaar.

Elk exclusief horloge van een groot merk is uniek. Het heeft een eigen identiteit die meer vertegenwoordigt dan de naam, de behuizing en het binnenwerk. Het draagt de historie in zich van vakmanschap en ondernemerschap die soms al meer dan anderhalve eeuw duurt.

Ben je op zoek naar zo’n uniek horloge voor een speciale gelegenheid of voor een investering? Ontdek op de volgende pagina’s de eigenschappen van merken die we leveren.

    AUDEMARS PIGUET

    PATEK PHILIPPE

    Persoonlijk gesprek?

    We vertellen je in een persoonlijk gesprek nog veel meer details. Want praten over horloges doen we veel en graag. Voel je daarom vrij om vandaag nog contact met ons op te nemen.