Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Bewondering voor Audemars Piguet

Audemars Piguet is een Zwitsers horlogemerk dat in het vak gerekend wordt tot ‘De grote 5’. Alle merken uit deze groep staan voor zeer luxueuze horlogemerken van extreem hoge kwaliteit. Niet elke naam is even bekend bij het grote publiek, maar kenners weten waar het voor staat. Het zijn de aanvoerders binnen de markt van exclusieve horloges: Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe en uiteraard Audemars Piguet.

Vasthouden aan extreem hoge kwaliteit en de drijfveer van commercieel succes boeken, leidde tot de eigenzinnige keuze om twee modellenlijnen te introduceren. De klassieke elegante lijn met een beperkte oplage en de toegankelijkere sportieve lijn.

Historie

Voor de ijzersterke combinatie van economische en technische kennis van vandaag, tekenden in 1872 Jules Audemars (student techniek) en Edward Piguet (student economie) wanneer ze samen een horlogefabriek oprichten. Hun talenten groeien uit tot een florerende organisatie van aanzien. Het zijn ook deze zakenmannen die de wereld laten kennismaken met een horloge voorzien van een wijzerplaat van glas. In elk horloge stoppen ze dezelfde aandacht in het mechanisme van het uurwerk als in de afwerkingsdetails.

Horloge inruilen

Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

Horloge inruilen

Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

Horloge zoeken

Zoek je een bepaald model?
Profiteer van ons netwerk.

Een Audemars Piguet horloge kopen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Investeren in een Audemars Piguet

    Audemars Piguet horloges worden gedragen door beroemdheden. Dat bracht het merk in het verleden een grotere bekendheid, vooral voor de Royal Oak series. Deze lijn is kent grotere oplages zonder ook maar enigszins het gevoel van exclusiviteit te verliezen. Dat maakt een horloge van Audemars Piguet een gewild object dat minstens zijn waarde zeker behoudt.

    Een horloge van dit merk bemachtigen is niet eenvoudig. Zeker niet als het om een specifieke uitvoering gaat. Wat we voor je kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan leggen we dat graag uit.