Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Ontzag voor Patek Philippe

Het Zwitserse merk Patek Philippe is nauwelijks bekend bij het grote publiek. Kenners weten echter dat het nagenoeg ongeëvenaard is als het gaat om precisie in een artistiek, eigentijds en uiterst complex uurwerk. Elk ontwerp is een combinatie van meer dan 150 jaar kennis, ervaring, vakmanschap en innovatie.

Historie

Zakenman Patek legde al in 1839 de basis voor wat tegenwoordig nog altijd een familiebedrijf is: Patek Philippe S.A. Met horlogemaker Philippe, die het horloge zonder opwindsleutel uitvond, bouwde hij het merk uit. Vanaf 1932 staat de familie Stern aan het roer. Nog altijd produceert het bedrijf alle componenten van de uurwerken in eigen huis.

Horloge kopen

Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

Horloge inruilen

Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

Horloge zoeken

Zoek je een bepaald model?
Profiteer van ons netwerk.

Een Patek Philippe horloge kopen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Investeren in een Patek Philippe

    Horloges van Patek Philippe zijn schaars. Er zijn slechts minder dan één miljoen exemplaren in omloop. Wereldwijd! Een uurwerk van deze klasse wordt alleen maar meer waard. Investeren in een dergelijk horloge staat gelijk aan beleggen met 100% succesgarantie.

    Een bijzonder exemplaar van dit merk bemachtigen is niet eenvoudig. Zeker niet als het om een specifieke uitvoering gaat. Wat we voor je kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan leggen we dat graag uit.