Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Passie voor Rolex

Onze voorliefde voor Rolex is groot. Iedereen kent het merk en associeert het met luxe en exclusiviteit. Wij houden vooral van de diversiteit in het aanbod en de fantastische kwaliteit waarmee elk individueel horloge is gemaakt.

Een Rolex hoeft niet onbetaalbaar te zijn. We begrijpen dat een Datejust voor een beginnende verzamelaar net zo veel kan betekenen als een ervaren belegger die uit is op een zeldzame Daytona. De financiële waarde is anders, de emotionele waarde hoeft dat zeker niet te zijn.

Historie

De Duitse Alfred Davis en Hans Wilsdorf zijn de grondleggers van Rolex. Ze startten hun samenwerking in 1905 en registreerden de naam in 1908. Functionele en betrouwbare horloges die waterdicht, vuilwerend en schokbestendig waren. Dat waren de voornaamste eigenschappen van een vernieuwend horloge dat Rolex bijna een eeuw geleden (1926) lanceerde. Ze noemden het de Oyster.

Het merk bleef zich innoveren en voegde als eerste een datumweergave toe, kwam met een speciaal model voor diepzeeduikers en voegde verder opties toe als een snelheidsmeter.

Horloge kopen

Nieuw en pre-owned (ook ongedragen) uit voorraad.

Horloge inruilen

Toe aan een nieuw horloge? Mogelijk kun je je ‘oude’ Rolex inruilen.

Horloge zoeken

Zoek je een bepaald model?
Profiteer van ons netwerk.

Op zoek naar een Rolex horloge?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Investeren in een Rolex

    Onze klanten investeren in een Rolex om diverse redenen. Elk model is stuk voor stuk een tijdloos horloge dat zijn waarde behoudt of zelfs meer waard wordt naarmate de jaren verstrijken. Welke modellen courant zijn, uitstekend geschikt zijn om in te investeren (zowel voor starters als voor verzamelaars) of welke je het beste een mijlpaal mee viert, kunnen we je tijdens een persoonlijk gesprek laten weten. We helpen graag als je:

    We helpen graag met advies of een opdracht. Ontdek hoe we dat doen op deze pagina of neem direct contact met ons op, dan praten we je direct bij.