Exclusieve merken & modellen

Oog voor veiligheid en privacy

Persoonlijke aandacht

Pure passie voor luxe horloges.Die delen we graag met je.

Vanuit onze passie voor unieke horloges ontdekten we een even unieke wereld. Van mensen die willen beleggen tot opa’s of moeders die hun (klein)kinderen een erfstuk willen meegeven. Elke klant heeft zijn eigen wensen en zijn eigen verhaal. Ook de merken die we leveren hebben een verhaal. Een historie zelfs.

Ons verhaal

Achter Chronosupply zitten twee horlogefanaten. Kenners en liefhebbers tegelijk. Daarnaast zijn we ondernemers die klein begonnen zijn. Na verloop van tijd kregen we ervaring met merken als Breitling, Cartier en Omega. We hebben veel mooie horloges verkocht aan evenzo mooie mensen. Daarentegen hebben we ook geleerd van situaties en door schade en schande mensenkennis opgedaan.
Een aantal jaren stonden we allebei met elk been in een andere werkwereld. Die van IT-bedrijven en van de horloges. Sinds we onze aandacht echt focussen op Chronosupply voldoen we ook beter aan de eisen die vertrouwen, veiligheid en privacy met zich meebrengen. We zitten voor 100% midden in de reis die we onze klanten aanbieden.

Mijn eerste deal was een horloge van Frederique Constant. Inmiddels hebben we de ervaring en contacten in een hoger segment. Maar die groei moet je als experts doormaken. De continue journey van nieuwe mensen leren kennen en hen helpen aan een droomhorloge past ons goed.

MISCHA KRASNOTSVETOV

Watch Lover & Co-Founder

We zijn avontuurlijk. Ik houd van ondernemen met een thrill. Als we een mooi horloge voor een klant mogen zoeken, dan voel ik een energieke spanning. Het moment van overdracht geeft elke keer weer een euforisch gevoel!

JOB KOCK

Watch Lover & Co-Founder

Innovatie, techniek, geschiedenis en kwaliteit

In een product als een premium watch komt alles samen: innovatie, techniek, historie, kwaliteit en een uniek ontwerp. Het kan een sieraad zijn, een investering of een item waarmee je een mijlpaal markeert.

We zoeken, vinden en verkopen, maar delen vooral graag onze kennis met je. Over de merken, de prijzen, de markt en hoe snel we op een veilige manier voor jou kunnen vinden wat je zoekt. We zijn duidelijk en transparant en hopen dat je dat ook naar ons wilt zijn. Wie ben je? Wat zoek je? Wat zijn je wensen? Jou op een persoonlijke manier helpen; dat geeft de kick.

Meer weten? Op zoek naar een speciaal horloge? Of graag een kennismakingsafspraak maken? Neem vandaag nog contact met ons op. We leren je graag kennen.